Yachtt - Technology for your Yacht

Tough+

De vier modellen uit de SUNBEAMsystem Tough+ serie zijn ontwikkeld voor professionele toepassingen en high-end installaties. Alle modellen zijn voorzien van Sunpower™ zonnecellen met een efficiëntie van maar liefst 23.7% en leveren daarmee ook op kleinere oppervlakken al een zeer hoge opbrengst.

Tough+ is uitgerust met dezelfde superieure materialen die eerder door SUNBEAMsystem ontwikkeld werden voor de originele Tough series. Deze innovatieve toplaag biedt een langere levensduur dan elk ander dun en lichtgewicht zonnepaneel. Het antislip profiel is niet alleen praktisch voor montage op dek; het vangt ook meer licht als de zon laag staat. Daarnaast dragen de vuilafstotende eigenschappen bij aan een hogere opbrengst door de panelen schoon te houden.

Door de platte SUNBEAMsystem Flush stroomkabels zijn de panelen naadloos te integreren op elk hard oppervlak, zowel recht als gebogen. Na montage zijn er geen kabels of aansluitingen meer zichtbaar en door de geringe dikte van 3mm vormt het zonnepaneel vervolgens een integraal onderdeel van bijvoorbeeld het dek.

De Tough+ serie wordt standaard geleverd zonder RVS ogen en met een los verpakte 3M dubbelzijdige plaklaag voor gemakkelijke montage. Hierdoor hoef je na plaatsing van het paneel enkel de rand nog af te kitten met witte Simson MSR CA of Sikaflex 291 kit.

Logo

Schrijf in op onze nieuwsbrief

All Rights Reserved Optimus Yacht Technology ® | Webdesign Webit
Disclaimer | Privacy Policy