Yachtt - Technology for your Yacht

TZ Navigator v3

Wat kan TZ Navigator voor jou doen ?
Er zijn enorme verschillen in de behoeften tussen motorboters, zeilers en wedstrijdzeilers en de routes die zij wensen te bevaren.
Voor alle watersporters is veiligheid en gebruiksgemak primordiaal; route planning, AIS features, radar overlay, fish finder ed zijn voor sommigen even belangrijk, maar minder belangrijk voor anderen.
TZ Navigator is voldoende flexibel en heeft standaard bijzonder veel features om U in uw wensen tegemoet te komen.

 

Transformeer uw vaartrips in dromerige uitstapjes. Als je met een motorboot vaart, dan heb je het meeste behoefte aan route planning, de veiligheidskegel en AIS; dit is allemaal mogelijk met TZ Navigator. Al wat U nog moet doen is het opladen van de nieuwe weersvoorspellingen en starten met de planning.

Voel jezelf relaxed bij het zeilen langs idyllische kustlijnen en bij het invaren van ongekende havens. De diepte van zones controleren als je een route maakt is bijzonder eenvoudig. Je geeft gewoon de minimum diepte in en TZ Navigator zal je automatisch laten weten of je boot veilig kan passeren aan de hand van het groene of rode oplichten van je route.

Foto fusion is de realiteit, maar dan verrijkt. Met hoge resolutie foto’s en je kaart kan je effectief het beste van beide werelden hebben in je TZ Navigator. Stel je voor om het uitzicht van het land en de diepte van het water tegelijkertijd te kunnen zien, mooi samengevloeid. Deze functionaliteit is hemels voor het vinden van de perfecte haven, baai of inham om in te ankeren.

Navigeren met behulp van een computer aan boord tesamen met de informatie van je instrumenten en de kracht van TZ Navigator zal je verder nemen op een veiligere manier. Marine navigatie systemen zijn een revolutie geweest voor de watersporter. TZ Navigator is bijzonder gebruiksvriendelijk, zelfs voor diegenen die niet gewoon zijn om dagelijks met computers te werken. Dit is de eerste intuïtieve navigatiesoftware.
TZ Navigator verzorgt al je navigatiebehoeften op een praktische, functionele en ordelijke manier. Zie je actuele positie en bekijk tegelijkertijd tot in het kleinste detail je geplande route.

Het beheren van je routes is primordiaal. Daarom is het bijzonder belangrijk om een technologie te hebben om je routes op de TZ Navigator weer te geven. Daarenboven zorgt de TIMEZERO software voor kleurencodering van je routes zodat je wordt attent gemaakt dat er mogelijk onvoldoende diepte beschikbaar is op een bepaalde plaats nabij de kust (in functie van het tijdstip en de getijden).

 

Zeilen zonder jezelf of je crew te overbelasten is belangrijk, zeker als je weet met welk type weer en welke wind je wenst te varen. Door de weersvoorspelling te controleren die gratis ter beschikking staat met je TIMZERO software, kan je controleren hoe het weer is op een exacte locatie en hoe het zal evolueren tijdens het dagverloop van je trip.

TZ Navigator v3 Pack omvat :
TIMEZERO software voor 2 werkstations (op je boot en thuis bijvoorbeeld)
+ 1 mm3d kaart (Raster of Vector, Wide of Mega wide )
+ 3D data en sateliet foto’s

 

 

 

 

 

 

Logo

Schrijf in op onze nieuwsbrief

All Rights Reserved Optimus Yacht Technology ® | Webdesign Webit
Disclaimer | Privacy Policy